Řekla jsem si, že než koupím další "krám" do kuchyně, zkusím jogurt v troubě. A jsem tomu ráda. Našla jsem tento recept a postupovala podle něj.
Celkem jsem zatím dělala třikrát. Zásadní rozdíl byl v mléce. Když jsem dělala sice z plnotučného, ale krabicového trvanlivého, byl jogurt o dost řidší, zato čerstvé mléko udělalo své a jogurt byl krásně tuhý (ne jako ty z obchodu, ale pro malého dvouleťáka dostačující). Poprvé jsem dala naspod i ovesné vločky a med, což mi neskutečně chutnalo, ale v dalších dávkách na to pokaždé zapomenu. Tak snad příště!!!
Celkem jsem zatím dělala třikrát. Zásadní rozdíl byl v mléce. Když jsem dělala sice z plnotučného, ale krabicového trvanlivého, byl jogurt o dost řidší, zato čerstvé mléko udělalo své a jogurt byl krásně tuhý (ne jako ty z obchodu, ale pro malého dvouleťáka dostačující). Poprvé jsem dala naspod i ovesné vločky a med, což mi neskutečně chutnalo, ale v dalších dávkách na to pokaždé zapomenu. Tak snad příště!!!
Žádné komentáře:
Okomentovat